maanantai 18. heinäkuuta 2011

Viikonlopun tohinoita

Taas yksi viikonloppu ollut ja mennyt, taas olisi viikko joka pitäisi jaksaa ahertaa arkisten askareiden merkeissä.

Perjantain tokoilut jäi väliin, koska Malla voi pahoin. Emme oikein vieläkään osaa sanoa että mistä pahoinvointi (oksensi hieman aamulla ja oksenteli ja ripuloi illalla) johtui, mutta huolesta menin aivan sekaisin! Samalla kun ilmoittelin meidän jättävän tokoilut väliin, sain ohjaajalta onneksi hyviä neuvoja, joten vältimme vesipaaston.

Suuntasimme kulkumme Eläinlääkäriasema Kauriiseen, josta saimme ostettua ravinteita nesteytykseen, pari purkkia märkäruokaa (Royal canin Castro Intestinal) ja purkki pillereitä joilla saadaan vatsan ja suoliston bakteerikantaa tasapainotettua. Päivystykseen eivät ottaneet, kun ei ollut vapaita aikoja, mutta en nyt tiedä olisinko vielä koiraa sinne vienytkään (eli käveleskelivät antin kanssa parkkipaikalla).Huoli kohosi potenssiin 100 kun koira ei suostunutkaan lääkkeitään tai ruokaa syömään/juomaan. Onneksi, siis onneksi!, parin tunnin lepo vieressämme sohvalla auttoi ja ruokahalukin oli vähän parempi ja vettäkin alkoi taas juomaan. Ehkä autoilu huonovointisen koiran kanssa ei ollut paras idea, mutta ne halunnut jättää sitä oksentamaan yksin kotiinkaan :( Oksentelua tai muuta ei kylläkään sille illalle sitten enään esiintynytkään.

Seuraavana päivänä, kun koira voi vallan mainiosti ja oli oma itsensä, suuntasimme auton nokan Espooseen ja käytiin viettämässä mukavaa aurinkoista (sadekuuroista) päivää Nurmisen Catilla. Mukaan tarttui taas paljon hyödyllisiä vinkkejä sekä ohjeita, sekä kilsa jos toinen käveltyjä kilometrejä metsässä :) Malla sai viettää varsin laadukasta aikaa veljensä Metkan kanssa, josta ikuistin pari kuvaa Catin kameralla.


Malla palauttaa keppiä, kun Metka nauraa partaansa ;) Lumpeetkin kukkivat  kauniisti!

Malla molskahti vauhdilla veljensä seuraksi veteen!

Catch me if you can!

Kettutyttö
Ja koska päivä ei ollut liian raskas vielä siinä vaiheessa, jatkoimme matkaa ja ajelimme Helsinkiin ja kävimme katsastamassa Nuppusen pikkuveljeä, ihanaa pientä vauvvaaa nimeltänsä Otto. Kuvaa minulla ei tästä visiitistä ole, mutta mainittakoot että Malla kävi nuuhkaisemassa sylissäni tuhisevan vauvan päälakea ja lähti pois. Ei paljoo kiinnostanut! Uiminen ja muu säheltäminen vaikuttikin ihan positiivisesti, koska Malla käyttäytyi kyläillessä tosi nätisti ja rauhallisesti. Nuppu oli tosin vähän ihmeissään kun joku muu oli leikkimässä hänen leluillaan! Haha :)

Saimme viime viikolla myös ilouutisen, jonka mukaan Nuppu perheineen on muuttamassa ihan lähelle meitä! Jee!!

Sunnuntaina me vain oltiin ja nukuttiin ja makoiltiin ja nukuttiin lisää. Oli mukavan leppoisa päivä koko poppoolla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti