perjantai 22. heinäkuuta 2011

Pieni avautuminen eilisistä treeneistä!

Eilen käytiin siis tottistelemassa Paavolan Tiinan ohjauksessa valmennusryhmän mukana, korvaamassa viime perjantaista toko-poissaoloa.

Aloitettiin paikkamakuulla ja jatkettiin sitten jääviin, kaikissa sama ongelma: jää maahan vasta toisella! Voi kissan-sanonkomikä! Paikkamakuulla tyttö selkeästi odotti luoksetuloa ja ennakoi sitä, mutta en tiennyt että pitäisikö vain tuijottaa tiukasti vai kehua siitä että sinnittelee maassa vai toistaa maahan käskyä ja varmistaa koiralle että se tekee ihan oikeaa liikettä vai mitä?! Jäävissä se taas lysähtää nopeasti maahan mutta ponkaisee samantien ylös kun lähden jatkamaan matkaa.

Eikait siinä mitään..jatketaan harjoittelua ja pilkotaan osiin...

Tässä aamulla sitten tein tuon maahan menon jäävänä, ja pidin paikkamakuulla laskien päässäni kymmeneen, kävelin takaisin koiran vierelle, otin sivuun ja päästin ruokakipolle. Toimi täydellisesti!

Malla sai eilen kehuja vireestään, vaikka meno oli juuri tuota ennakointia ja ennakointia. PÖNTTÖ KOIRA!

----------

vähän kehujakin:

Eilen käytiin koko lauman voimin käyttämässä isäntää parturissa. Paikka oli tuttu niin minulle kuin Mallallekin (kävi siellä reilu kymmenen viikkoisena :D) ja tyttö makoili paikallaan mun vierellä tosi nätisti! Ja kun kampaajatäti tuli vähän hyysäämään pikkuneitiä, niin kiehnäsi onnessaan mutta rauhallisena. Oon kyllä ylpeä!

Tänään lähdetään Haapavedelle sukujuhlistamaan isännän sukua. Siellä on tiedossa samanikäistä koiraseuraa. Toivottavasti tänävuonna säästytään konflikteilta eikä kukaan hyökkää kenenkään kimppuun! (viime vuonna oli vähän onnettomampi tapaus vanhojen riitapukarien kesken :/ ) Mahdollisesti yövytään teltassa koko sakki! :D (siis minä, Antsa ja Malla)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti