maanantai 11. heinäkuuta 2011

Nuppua ja Tottistelua!

Jälleen yksi kuuma, kuiva ja vilkas viikonloppu takana. Kaikenlaista kerettiinkin taas puuhailla!

Perjantaina aloitettiin Eläinkoulu Eliitin tottelevaisuuskurssi. Muita kurssilaisia odotellessa juteltiin ohjaaja-Tiinan kanssa ja mainitsin kiinnostuksesta osallistua koiran kanssa tulevaisuudessa tottelevaisuuskokeisiin. Näillä näkymin meillä olisi siis kurssin jälkeen mahdollisuus osallistua valmennusryhmään, jossa hinkataan ja viilataan sitten ihan "tositarkoituksella". Tämä kuulosti ihan mulle sopivalta vaihtoehdolta, kun maksutkin määräytyy ihan käyntien mukaan, eli voisi sopia opiskelijan budjettiin! Toivon mukaan syksymmällä treenit siirtyis vähän lähemmille kentille, niin ei tarvitsisi tammistoon asti aina ajella.

Kurssilla käytiin ihan perusjuttuja läpi, jotta ohjaajakin vähän näki että mitä kukin koiruus osaa.
-Taidettiin aloittaa ihan perusasennosta (Malla menee hyvin perusasentoon käsiavulla)
-Kokeiltiin seuraamiskaaviota rallytoko-kylttien avulla (Aluksi Malla jahtasi kylttejä, kunnes malttoi keskittyä seuraamiseen, joka menikin sitten toooodella hyvin ja 'kiinteästi'!)
-Liikkeestä maahan meno (-> treenin alle, koska Malla istui 'perä eellä')
-Perusasento pysähtyessä
-Käännökset seuraamisessa

Ylläolevien treenailu tuli myös ns. kotiläksyksi. Kotiläksyjä mennäänkin tänään treenailemaan Mikkolan kentälle Hugon kanssa.

Lauantaina kävin katsomassa BH -treenejä, joita Tiina veti samaisella kentällä Tammistossa. Siellä minulle selvisi BH-seuraamiskaavio, josta otan minulle ja Mallalle nyt sitten pitkän aikavälin tavoitteen, jonka ajattelin treenata pala palalta kuntoon :) Oli tosi mukava juttu Tiinalta pyytää minua katsomaan kurssia, koska tuo BH -tunnus kovasti kiinnostais, MUTTA sain huomata että se on niin paljon muutakin kuin kaupunkiosuus! Aika hurjaa menoa! Mukavasti tämä toko-treenailu on siis treeniä myös BH-kokeeseen, johon haluaisin joskus tulevaisuudessa osallistua :) mutta...käynti oli silti melkonen realitycheck!

Sen aikaa kun kävin katsomassa treenejä, Antsa hengaili kotona kahden tollerineidin kanssa. Nuppu tuli taas kyläilemään viikonlopuksi tänne meidän landelle :) Lauantai-ilta oli selkeästi omien rajojen testailua, mutta Sunnuntai menikin jo paljon mukavammin ja hyvässä yhteistyössä. Esm lauantain iltalenkki oli lyhin mahdollinen, koska Nuppu ei tahtonut pysyä mulla hallinnassa lainkaan - tai ennemminkin jouduin palauttamaan ruotuun kokoaika koska koetti vetää ja kiskoa minua joka suuntaan! Sunnutaina neito kipitteli tosi nätisti vierellä! Nuppu myös 'kotiutui' meille edelliskertaa nopeammin ja lauantai-ilta oli tosi leppoisa katsella elokuvaa ja sunnuntai meni myös erittäin rennoissa merkeissä. Nuppu oli ihana osa meidän laumaa!

Nyt pitäisi alkaa suunnitella ens viikonlopun kuvioita (reissuun vai ei..) ja treenailla ahkeraan. Eipä tässä kai muuta.

PS: Jännästi samana päivänä, kun ollaan trimmailtu pensasaitaa, oli koiran kakkakin vihreää ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti