keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

NOUtohommia

Minna, Jani ja Hugo kävivät ja lähtivät juuri äsken, ja mikäs sen parempi ois päivittää sen jälkeiset tunnelmat kuin heti!

Mallahan otti siis ihan älyttömät kierrokset Hugosta. Kesti aika pitkään ennenkuin typy oli missään tolkuissa ennenkuin päästiin siirtymään yhtään mihinkään treenipuuhiin ja lopulta tehtiinkin niin että Hugo meni muun porukan kanssa edeltä ja me Mallan kanssa jäähdyteltiin pihalla.

Ihan ennen mitään treenejä jouduin poistamaan punkin Hugosta. HYI SE OLI IHAN KAMALAN ISO VAALEENPUNAINEN PALLO YÖKS. Joo, en ehkä perusta mitään punkinpoistopartiota ;)

Reenailut: Hugo meni kuulemma tosi kivasti niin noudot kuin laahausjäljen vaakulla; GO HUGO! Mä en näitä touhuja nähnyt saatika päässyt ikuistaan kun pitelin meidän tytön hupakkoa aloillaan.

Malla meni vähän vähemmän nätisti, eikä noudot tulleet luokse ollenkaan vaan lähti omimaan. Miljoona kierrosta sekunnissa jne.. Mutta ei se siis vaakkua kauas vienyt ja pienellä kehoittamisella se toikin vaakun aika lähelle. Mutta vaikka nouto ei sinänsä ollut kovin vakuuttavaa nyt, niin ote oli oikein mainio ja syvä.
Pari suttuista valokuvaa:

Isännän kommentti: Ei ominut, touhotti vain omiaan.



Pienen noutotreenin jälkeen käytiinkin kävelyllä tuolla ryteikössä syömässä mustikoita. Molemmat koirat on jälkeenpäin syynätty läpi ja todettu punkittomiksi ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti