maanantai 25. heinäkuuta 2011

Tottelemattomuusviikonloppu

Viikonloppureissu takana päin, ja voi miten meidän poppoota jaksaakin väsyttää! Malla pönttöilee koko aika, käy vähän puolivaloilla :D Ollaan tänään treenattu tassun antamista antin serkun antamilla ohjeilla. Kyllä mä kaks lihapullaa tuohonkin touhuun kulutin, ennenkuin sain pönttiksen ees nostamaan pikkasen tassua halutusti...

Perjantaina startattiin auto iltapäivällä ja otettiin suunta kohti Pohjanmaata, josta Antsan suku on pitkälti kotoisin. Automatka taittui Mallalta suht OK:sti skodan peräkontissa kevythäkissä. Peräkonttiakaan ei tarvinnut ihan yksin asuttaa, vaan kaverina matkasi Piki -beagle.

Reissu meni kyllä tosi kivasti, sukujuhlissa Malla oli aika huomaamaton ja hiipparoi joko minun tai Antsan matkassa pitkin pihapiiriä, joka oli aika laaja ja tutkittavaa riitti! Kyllähän se on niin että tottelevaisen koiran kanssa on helppoa, eikä Malla mielestäni ollut mitenkään tavallista koiraa hankalampi tapaus. Mitä nyt vähän toisia vikkelämmin oli ottamassa tilaisuudesta vaaria, jos jotakin tippui lattialle tai maahan! ;) Tietääkseni osasi myös olla viemättä mitään lapsilta, joita muutama oli hyörimässä. Tosi nätisti osasi myös käyttäytyä lasten kanssa, ja antoi pienten käsien silitellä :)

Portailla ihmettelemässä pihan tapahtumia.













Kokkorannan laiturivahti


Yöpymiset oli tällä reissulla Antsan tädin luona, joka asuu järven rannassa. Tämä tarkoitti hienoisia kierroksia joka kerta pihaan saavuttaessa.. Uimaan pääsi kun se meille sopi ja kierroksia ei enään otettu niin paljon että uskoi puhetta. Uiminen olikin varmaan ihan parasta koko reissulla! Onni onnettomuudessa että on niin pieni ja reipas koira. Nukkuminen meinaan tapahtui autokatoksen välikatolla, jonne Antti joutui Mallan kantamaan pieniä kapeita tikkaita pitkin. Onneksi Malla on kovin tottunut tuohon kanniskeluun, joten ongelmia ei ollut kiipeilyn suhteen (paitsi ekana yönä, kun Malla halus keskellä yötä pissalle.) ja ekan yön jälkee nukkumahommatkin luonnistui kivasti.




Sukujuhlissa Malla sai uusia kavereita yhden chowchow -tytön verran. Lumikki (8kk) on kaikessa pidättyväisyydessään melko tyypillinen chowi, mutta kovasti tykkäsi Mallan kanssa leikkiä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti