torstai 28. heinäkuuta 2011

Tehotottistelua prt2.

Tänään pärähtää toinen tehotottisteluviikko, joskin ehkä vielä tehokkaampi kuin viime viikolla!

Eilen oli Koiviksen porukan ekat viralliset treenit ja teemana paikallaolo (treenailtiin itsenäisesti) ja seuraaminen.

Mun täytynee nollata Mallalta jotenkin tämä paikallaolotreeni, niin että neiti tosiaan pysyy maassa sen aikaa kuin siltä vaaditaan, eikä turhaan nousis ylös. IHME miten se pysyi maassa silloin möllitokossa kokonaisen minuutin, kun nyt se puolikaskin tekee tiukkaa - toki nyt kentällä on muista koirista häiriötä kun niitä ohjataan samanaikaisesti. Jonkun muun kaukaiseen luoksetulokutsuun Malla vastaa nousemalla ylös ja hiippailemalla mua kohti, kunnes taas muistaa et "ainiinniinnjooo, tää halus että mä pysyn maassa" :D Tai oikeestaan se vapauttaa itseään milloin mistäkin. Etäpalkka auttoi hieman keskittymään paremmin touhuunsa, mutta ei se suoritus silti täydellistä ollut..

Seuraamiset meni kivasti, tiiviyttä olen siihen koettanut treenata ja käännöset pitää allekirjoittaneella opetella kai jotenkin nyt järkevästi ja hallitusti tekemään. Vois koettaa joskus ihan ilman koiraa! Myös pysähtymisen ja käännösten ennakointia pitäis treenailla.. Oma tuijotus on kuitenkin jo vähän paremmin kontrollissa ja seuraavaks alan myös hiljalleen häivyttämään namia kädestä :) Still long way to go.

Mallan moodi oli kyllä ihan kiitettävä ja vaikka hajut tahto vähän nurmikentällä viettää, niin mielestäni oikein mukavasti tytskä haki kontaktia ja seuraili että mitä tapahtuu ja mitä siltä pyydetään. Sain sen hetkeksi leikkimään myös narupallolla, mikä oli tuossa ympäristössä ihan saavutus itsessään että jaksoi siitä kiinnostua ja kisailla. Nameina meni monta kpl lihapullii ja kaks nakkii kuutioituna, sit ku ne alko kyllästyttää nii oli onneks pedigreen sellasii kuivempii liuskoi vielä hätävarana, niin saatii pidettyä fiilikset yllä koko treenin.

Treeniä tulikin sen vajaa kaks tuntii! Melko väsynyttä sakkia oltiin kympin jälkee himas :D

Eipä mulla sit muuta paitsi : MALLA OPPI ANTAMAAN TASSUA EILEN!! ja nyt se koettaa tarjota sitä kokoaika...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti